BearsRiders Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Witam wszystkich i mam do was kilka pytań, chce kupić jakiś odtwarzacz cd, mam wzmacniacz Denona PMA-920. Dobrze by było by miał w miarę popularny laser bo wiadomo, może zaraz siąść. No i wymiary pod mój wzmacniacz bo chce go postawić pod nim. Najważniejszym parametrem będzie dobra jakość muzyki. Upatrzyłem sobie Denona DCD-1500. Co o tym myślicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 (edytowany) CD jak CD a laser KSS123 dosyć popularny ale już nie taki tani...za w miarę oryginalny laserek trzeba obecnie zapłacić te 500-600 zł. Osobiście wolałbym coś z Marantz z CDM4/19. Laser dużo lepszy bo w polu magnetycznym, względnie łatwy do kupienia (sprawne, używki można kupić za 100-200zł). Model ; przykład CD52MKII etc Edytowano 24 maja 2021 przez elektron6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 Teraz ciezko o nowy sprzet.Pandemia sprawila ze dostawy szczegolnie z Azji sa praktycznie nierealizowane od dlugiego czasu.Sam czekam na Yamahe i chyba w tym roku sie nie doczekam.Predzej uzywany sprzet.Ale z uzywkami cd to roznie bywa jesli chodzi o ich sprawnosc techniczna...Trzeba sie liczyc z niemal natychmiastowa wymiana lasera a czesto tez z innymi rodzajami napraw.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BearsRiders Napisano 25 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Właśnie, ja zatrzymałem się na latach wcześniejszych, teraz z częściami jest kłopot zaryzykowałam tego dcd 1500, facet dał miesiąc gwarancji, może posłuży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts