Barti Napisano 29 maja 2021 Udostępnij Napisano 29 maja 2021 Witam! Potrzebuje eksperckiej opinii ponieważ mam problem z dobraniem słuchawek dousznych bluetooth. Zależy mi na jak najlepszym dźwięku, wygodzie w uchu, opcji słuchania bez wygłuszenia (zebym mógł słuchać muzyki ale słyszeć tez otoczenie) oraz w miarę długim czasie działania. Dobrze jakby były do ceny 1000zł. Bardzo proszę o radę jakie słuchawki wybrać:) pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Cześć, W kwocie około 1000zł masz Beyerdynamic Lagoon ANC, które zapewnią dynamiczne oraz muzykalne brzmienie z mocniejszym dołem. Większą rozdzielczość uzyskasz na Audio Technica ATH ANC900bt. Zyskasz w tym przypadku także większą głębię ale kosztem szerokości sceny. Bardzo dobrym kierunkiem jeśli nie zależałoby Ci na tłumieniu byłyby Hifiman Deva Wireless ale w tym przypadku mocno przekraczamy zakładany budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr11 Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Philips TAT8505BK z ANC też warto rozważyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Przy tej kwocie masz spore pole manewru, znajomy ostatnio zakupił ath anc300tw póki co jest zadowolony z wygody jaki i dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts