pairtick Napisano wczoraj o 17:44 Napisano wczoraj o 17:44 Szpital ci po, ci po może 😉 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 18:12 Napisano wczoraj o 18:12 Magico S3 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Ładne te Dali. Tylko na nazwa Kupid. Kup idioto?😁 Moze om chodzi o to, by klienci zapalali kiloscia do tych kolumienk. Cos mi sie nazwa Kupid z tym małym latającym brzdącem kojarzy, strzelającym z łuku. 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 18:42 Napisano wczoraj o 18:42 Dali ma doświadczenie i sukcesy z miniaturowymi głośniczkami. Ja bym tych maluchów posłuchał. Wyglądają sympatycznie. 30 minut temu, Artur Brol napisał: Magico S3 Wygląd mocno stonowany, ani zachwyca ani odrzuca. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 13 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Moim zadaniem "bije " od nich biedą. 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Dali Kupid Żółte ładne. Robią centralny w serii? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Zielonego pojecia nie mam. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ten ładny! I 2x ROHM MU-SIC w środku! 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, Artur Brol napisał: Zielonego pojecia nie mam. Na razie na www Dali tylko zapowiedź Kupida bez zapowiedzi rozwinięcia o centralny. Mówią w sieci, że cena ma być dobra - 400 dolarów za parę. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu To chyba dobra cena? Nie wiem jak w porownaniu z innymi markami ta wycena wypada. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Monitor Audio Silver Series 300 i 100 7G limited edition Carbon black Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jakieś smutne te MA Chyba Joy Division brzmiała by na nich dobrze😁 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Audio Note Meishu Phono 300B Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Slawko69 napisał: Jakieś smutne te MA No. Takie Wielkie Generatory Depresji. Jakaż to różnica np. w porównaniu do tradycyjnej stolarki Wafla. 3 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Albo Falcon - w okleinach ciężko ich przeskoczyć. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Te Falcony trzeba by zobaczyç na żywo. Na fotkach wyglądają trochę dziwnie. Odpisz, cytując
Recommended Posts