Artur Brol Napisano Środa o 18:12 Napisano Środa o 18:12 Magico S3 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Ładne te Dali. Tylko na nazwa Kupid. Kup idioto?😁 Moze om chodzi o to, by klienci zapalali kiloscia do tych kolumienk. Cos mi sie nazwa Kupid z tym małym latającym brzdącem kojarzy, strzelającym z łuku. 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 18:42 Napisano Środa o 18:42 Dali ma doświadczenie i sukcesy z miniaturowymi głośniczkami. Ja bym tych maluchów posłuchał. Wyglądają sympatycznie. 30 minut temu, Artur Brol napisał: Magico S3 Wygląd mocno stonowany, ani zachwyca ani odrzuca. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Środa o 22:36 Napisano Środa o 22:36 13 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Moim zadaniem "bije " od nich biedą. 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Dali Kupid Żółte ładne. Robią centralny w serii? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 06:28 Napisano wczoraj o 06:28 Ten ładny! I 2x ROHM MU-SIC w środku! 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 08:57 Napisano wczoraj o 08:57 10 godzin temu, Artur Brol napisał: Zielonego pojecia nie mam. Na razie na www Dali tylko zapowiedź Kupida bez zapowiedzi rozwinięcia o centralny. Mówią w sieci, że cena ma być dobra - 400 dolarów za parę. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 To chyba dobra cena? Nie wiem jak w porownaniu z innymi markami ta wycena wypada. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 15:05 Napisano wczoraj o 15:05 Monitor Audio Silver Series 300 i 100 7G limited edition Carbon black 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 16:54 Napisano wczoraj o 16:54 Jakieś smutne te MA Chyba Joy Division brzmiała by na nich dobrze😁 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 17:50 Napisano wczoraj o 17:50 Audio Note Meishu Phono 300B 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 19:08 Napisano wczoraj o 19:08 2 godziny temu, Slawko69 napisał: Jakieś smutne te MA No. Takie Wielkie Generatory Depresji. Jakaż to różnica np. w porównaniu do tradycyjnej stolarki Wafla. 4 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 19:39 Napisano wczoraj o 19:39 Albo Falcon - w okleinach ciężko ich przeskoczyć. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 19:51 Napisano wczoraj o 19:51 Te Falcony trzeba by zobaczyç na żywo. Na fotkach wyglądają trochę dziwnie. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, Slawko69 napisał: Te Falcony trzeba by zobaczyç na żywo. Lepiej nie, bo można popaść w poważne zadłużenie. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Za komuny była meblościanka w takim wykończeniu. Wielu o niej marzyło. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 39 minut temu, Slawko69 napisał: Za komuny była meblościanka w takim wykończeniu. Wielu o niej marzyło. Swarzędz! Zapewne stąd moja sympatia do Falcona. Tu kooperacja: Swarzędz + Fender. 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu O jakie ładne lampowe monobloki z Chin. Znaczy - chińska produkcja a firma z Korei. Firma się nazywa ze skandynawska: Fjord Audio. 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Nie ma to tamto, elementy drewniane lub drewnopodobne bardzo poprawiaja wyglad. Co by nie powiedziec. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Na świat przychodzą nowe Hegle. Biały nawet ładny. Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Żartujesz sobie prawda? Przecież one wszystkie wyglądają tak samo, różnią się wysokością. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Biały fajny. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A fajny ci on. Taki inny. Mogliby przynajmniej więcej kolorów udostępnić. Bo kształt rzeczywiście taki sam maja wszystkie ich skrzynki. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu Biały fuj Pamiętacie brązowe Technicsy? Do dziś mi się ten kolor podoba. Dlaczego dziś nikt nie robi klocków w tym kolorze? Odpisz, cytując
Recommended Posts