Dedal Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Ja czegoś nie rozumiem 😁 Jak bym mówił że lubię bardzo ostrą pizzę a zadnej ostrej nie jadłem to jaką mi polecicie, by mi podeszła ? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 9 minut temu, RLC napisał: Do łamania żeber polecam Tonsil Zeus idealne 😆👍 5 minut temu, Dedal75 napisał: Jak bym mówił że lubię bardzo ostrą pizzę a zadnej ostrej nie jadłem to jaką mi polecicie, by mi podeszła ? Dużo jalapeño żeby miała 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 (edytowany) @JohnDoeAle aż tak nieee Panie 🤭 . Dobra bez jaj , Kolega niech najpierw czegoś posłucha z tematem się zaznajomi i możemy pogadać 😏 . Pzdr @JaZz seria Music Style by wystarczyła też była w miarę . + Denon pma. Edytowano 5 czerwca 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 11 minut temu, Dedal75 napisał: Ja czegoś nie rozumiem 😁 Jak bym mówił że lubię bardzo ostrą pizzę a zadnej ostrej nie jadłem to jaką mi polecicie, by mi podeszła ? Pzdr Nie, no kolega słuchał zestawu swojego taty. Więc smak zna 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 (edytowany) To co słuchał to Polskie Papryki od paprykarza co mówił P.Premierze jak żyć 🤣 Edytowano 5 czerwca 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Zupełnie poważny. Klipsch rp 600m do tego wspomniany wcześniej przez autora smsl q5 pro. Te kolumny są dość łatwe do napędzenia, więc i smsl na wyższych poziomach głośności powinien je w miarę dobrze wysterować. A i w budżecie 3k wszystko powinno się zamknąć 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts