krystiankrol10 Napisano 6 lipca 2021 Napisano 6 lipca 2021 Witajcie, jestem świeżo po zakupie ampli Onkyo tx nr 905 , niestety nie doczytałem w ogłoszeniu, że brak pilota oraz mikrofonu. Czy może ktoś podpowiedzieć jaki model pilota oraz model mikrofonu mam dokupić ? Może ktoś z użytkowników ma te rzeczy zbędne i chciałby odsprzedać - chętnie kupię Doczytałem w necie, że może być to pilot Rc-687M , może jeszcze jakiś inny pasuje ? Pozdrawiam Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 7 lipca 2021 Napisano 7 lipca 2021 Możesz zapytać bezpośrednio w serwisie, czasami zdarza się, że mają akcesoria (piloty, mikrofony, etc. ) po rozbitych / uszkodzonych sprzętach. Pilot Rc-687M powinien działać bez problemów. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 lipca 2021 Napisano 7 lipca 2021 Mikrofon to po prostu mikrofon Audyssey. Bedzie pasował każdy. Czy to Z denona, Harmana czy właśnie Onkyo. Co do pilota to niestety tanio go nie kupisz. Do niższych modeli był inny / prostszy pilot. 905 miałem i uważam że to najlepszy amplituner który miałem do tej pory. Trochę zaryzykowałeś bo swoje już przeszedł. Jest w pełni sprawny? Najpierw go po testuj wszystko jesteś w stanie zrobić z panelu głównego. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts