eMBe Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 13 godzin temu, Pavko Pawel napisał: Próbowałem niestety nie działa Jak nie jak tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 12 minut temu, eMBe napisał: Jak nie jak tak? No ale nie udało mu się zresetować czy nie zadziałał reset (w co nie chce mi się wierzyć)? Opisywane były różne procedury, jak to zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 Nie odpisał nic więcej od tamtego czasu. Może chodzi po sąsiadach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavko Pawel Napisano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Niestety Panowie reset nie pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavko Pawel Napisano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 (edytowany) Zmieniłem nazwę, ale mój tel jest niewidoczny 😉 Edit: nawet nie wiem jak jązmienić z powrotem 😅 Edytowano 18 lipca 2021 przez Pavko Pawel Edit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts