Jacunkie Napisano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2021 Witam, od niedawna posiadam sprzęt marki Yamaha i głośniki ELAC. Amplituner RN602 i ELAC Debut 2.0 B6.02. Zazwyczaj słucham muzyki z Tidala albo płyt CD, ale czasami przydałoby się nieco lepszy dźwięk podczas grania lub oglądania filmu. Jaki przewód optyczny polecicie? Długość 1,5m-2m. Więcej niż 200-300 zł bym wydać nie chciał. Może coś od firmy Audioquest? Co polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Kup za 20-30zł i będzie Pan zadowolony. Na tym za 300zł i tak będzie grało dokładnie tak samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 21 godzin temu, HQ150 napisał: Kup za 20-30zł i będzie Pan zadowolony. Dokładnie. W zupełności będzie wystarczający. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPutka Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Jak jechałem kupić przewod optyczny, parę miesięcy temu, sprzedawcą był audiofil w Castoramie i powiedział mi że kiedyś się bawił optykami i różnic nie było żadnych, bo to zwykły światłowód, kupiłem optyczny,ale nie podoba mi się, jest więcej basu, najbardziej podoba mi się po koaksjalnym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 (edytowany) Ale porównywałeś dwa różne wyjścia, dwa różne wejścia( czyli elektronikę w tych urządzeniach) i dwa róże kable. Uwierz, że kable akurat miały najmniejszy wpływ na te różnice. Edytowano 8 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts