Mumble Napisano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Jeszcze jeden update, zabralem moje Onkyo do kuzyna (tego ktory ma ten sam tv czyli LG CX) i od strzalu ARC zadzialalo, bez kombinowania z tymi wszystkimi punktami ktore wymienilem wczesniej. Czyli wniosek taki ze mam w telewizorze uszkodzone ARC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 No miało by to sens. Ale skoro HDMI działa to bardziej obstawiam jakiś zawias na sofcie. A TV możesz przywrócić do ustawień fabrycznych? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumble Napisano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 2 godziny temu, S4Home napisał: No miało by to sens. Ale skoro HDMI działa to bardziej obstawiam jakiś zawias na sofcie. A TV możesz przywrócić do ustawień fabrycznych? Piotr Używałem bezskutecznie "zresetuj do ustawień początkowych" w menu telewizora, chyba że LG ma jeszcze jakis mocniejszy reset. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2021 No to optyk I nie walczymy już. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Muller Napisano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2021 Spróbuj wypiąć totalnie dekoder z UPC z prądu i na nowo załączyć wszystko. Miałem podobną sytuację z dekoderem 4k z Canal+, amplitunerem Yamahy oraz LG b9. Dekoder powodował że amplituner nie wykrywał nigdzie dźwięku, nie działało zalacznie i sterowanie. Po wypięciu dekodera, wszystko minęło jak ręką odjął. Okazało się że dekoder powoduje że sprzęty glupieja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts