elektron6 Napisano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 Kupię ciekawe kolumny vintage w ładnym stanie. Może być też konstrukcja diy na przetwornikach vintage. Kolumny dedykowane tylko do lampy (odrzucam oferty kolumn typu "kabuki"). Budżet - do 10 tyś zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 Dnia 9.08.2021 o 09:20, elektron6 napisał: Kupię ciekawe kolumny vintage w ładnym stanie. Witam , zadzwonię jutro do człowieka od którego kupiłem kolumny. to co widziałem u niego to kilka JBL seria niebieska , kilka Alteców , kilka kolumn które widziałem pierwszy raz w życiu na oczy i nazw nie pamiętam / głównie USA/ Wszystko to z lat 60, 70 tych w idealnym stanie. Jak pozwoli to przekażę Ci jego numer telefonu to pogadacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 11 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 Super to dobry pomysł. Dzięki wielkie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts