Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Hej!

Ostatnio zakupiłem beyery dt 770 pro 250Ohm i są świetne! Problem w tym że jakość wykonania pozostawia trochę do życzenia....

Słuchawki grają z creative g6 i powiem szczerze że pod względem dźwięku jest przepaść w porównaniu do Hyperx Cloud Alpha...

W beyerach przeszkadza mi ból głowy od pałąka :[  [ takiego problemu nie miałem w hyperX'ach]

Zastanawiam się teraz czy dostanę coś lepszego pod względem wykonania i wygody od beyerów za te 200zł więcej?

Zależy mi na konstrukcji zamkniętej i możliwość odpięcia kabla od słuchawek, miło by było gdyby kabel był spiralny, nie zależy mi na mikrofonie.

zastosowanie to gry 50% muzyka 50% 

Słucham każdego gatunku muzyki :D Dodam jeszcze że noszę okulary 😎

Napisano

Cześć,
Jeśli chciałbyś uzyskać nieco ciemniejsze brzmienie z mocniejszym dołem to polecam koniecznie wziąć pod uwagę Meze 99 NEO. Jest to bardzo przemyślana konstrukcja, w której nie ma opcji aby pałąk uwierał w głowę.

Napisano
10 godzin temu, Q21 napisał:

Cześć,
Jeśli chciałbyś uzyskać nieco ciemniejsze brzmienie z mocniejszym dołem to polecam koniecznie wziąć pod uwagę Meze 99 NEO. Jest to bardzo przemyślana konstrukcja, w której nie ma opcji aby pałąk uwierał w głowę.

kurczę tylko ta cena 1000zł... prawdopodobnie będę zamawiał mx50 i coś jeszcze od sennheiser'a

Napisano
14 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Możesz jeszcze zwrócić uwagę na model Audio Technica A550Z. 

Mam ten model, brzmią naprawdę dobrze z Rotelem A14. Ale nie mają ani odłączanego kabla, ani spiralnego - pytanie, jak ważne jest to dla autora ;)  

Napisano
19 godzin temu, Piciu1975 napisał:

Mam ten model, brzmią naprawdę dobrze z Rotelem A14. Ale nie mają ani odłączanego kabla, ani spiralnego - pytanie, jak ważne jest to dla autora ;)  

Akurat przewodnik wewnątrz jest naprawdę dobry. Audiotechnica nie bierze pod uwagę odłączanego przewodu, ażeby sygnał szedł "jednym torem". Najlepiej jak autor wątku rzuci uchem i sam się przekona o dobroci tego produktu ;)