AXeLL1 Napisano 9 sierpnia 2021 Napisano 9 sierpnia 2021 Hej! Ostatnio zakupiłem beyery dt 770 pro 250Ohm i są świetne! Problem w tym że jakość wykonania pozostawia trochę do życzenia.... Słuchawki grają z creative g6 i powiem szczerze że pod względem dźwięku jest przepaść w porównaniu do Hyperx Cloud Alpha... W beyerach przeszkadza mi ból głowy od pałąka :[ [ takiego problemu nie miałem w hyperX'ach] Zastanawiam się teraz czy dostanę coś lepszego pod względem wykonania i wygody od beyerów za te 200zł więcej? Zależy mi na konstrukcji zamkniętej i możliwość odpięcia kabla od słuchawek, miło by było gdyby kabel był spiralny, nie zależy mi na mikrofonie. zastosowanie to gry 50% muzyka 50% Słucham każdego gatunku muzyki Dodam jeszcze że noszę okulary 😎 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 sierpnia 2021 Napisano 10 sierpnia 2021 Cześć, Jeśli chciałbyś uzyskać nieco ciemniejsze brzmienie z mocniejszym dołem to polecam koniecznie wziąć pod uwagę Meze 99 NEO. Jest to bardzo przemyślana konstrukcja, w której nie ma opcji aby pałąk uwierał w głowę. Odpisz, cytując
AXeLL1 Napisano 10 sierpnia 2021 Autor Napisano 10 sierpnia 2021 10 godzin temu, Q21 napisał: Cześć, Jeśli chciałbyś uzyskać nieco ciemniejsze brzmienie z mocniejszym dołem to polecam koniecznie wziąć pod uwagę Meze 99 NEO. Jest to bardzo przemyślana konstrukcja, w której nie ma opcji aby pałąk uwierał w głowę. kurczę tylko ta cena 1000zł... prawdopodobnie będę zamawiał mx50 i coś jeszcze od sennheiser'a Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 sierpnia 2021 Napisano 17 sierpnia 2021 Dnia 10.08.2021 o 21:40, AXeLL1 napisał: kurczę tylko ta cena 1000zł... prawdopodobnie będę zamawiał mx50 i coś jeszcze od sennheiser'a Możesz jeszcze zwrócić uwagę na model Audio Technica A550Z. Seria o studyjnym zabarwieniu, mogą Ci trochę namieszać w stosunku do MX50. Odpisz, cytując
Piciu1975 Napisano 17 sierpnia 2021 Napisano 17 sierpnia 2021 14 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Możesz jeszcze zwrócić uwagę na model Audio Technica A550Z. Mam ten model, brzmią naprawdę dobrze z Rotelem A14. Ale nie mają ani odłączanego kabla, ani spiralnego - pytanie, jak ważne jest to dla autora Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 sierpnia 2021 Napisano 18 sierpnia 2021 19 godzin temu, Piciu1975 napisał: Mam ten model, brzmią naprawdę dobrze z Rotelem A14. Ale nie mają ani odłączanego kabla, ani spiralnego - pytanie, jak ważne jest to dla autora Akurat przewodnik wewnątrz jest naprawdę dobry. Audiotechnica nie bierze pod uwagę odłączanego przewodu, ażeby sygnał szedł "jednym torem". Najlepiej jak autor wątku rzuci uchem i sam się przekona o dobroci tego produktu Odpisz, cytując
Recommended Posts