HQ150 Napisano 14 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 (edytowany) Tak nowy podwieszany, bo do tych płyt trzeba stelaż dać co 30 cm i muszą być laserowo ustawione co do milimetra. Na łączeniu bowiem nie daje się żadnej taśmy tylko specjalną masę od producenta. To musi być zrobione idealnie, żeby nie było żadnych pęknięć. I jeszcze to trzeba malować specjalną farbą agregatem hydrodynamicznym. Kupiłem też wczoraj 20 metrów taśmy LED ze sterownikiem do podświetlenia tej wnęki na suficie. Te podkładki gumowe mnie chyba nie będą potrzebne. Ja nie muszę się przejmować izolacją pomieszczenia nad pokojem kinowym. Edytowano 14 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 Też swój stelaż mam co około 30-35cm, w zależności gdzie są atmosowe wnęki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 30 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 (edytowany) Doszedł dzisiaj kabel 10m HDMI 2.1 48 gb/s optyczny i działa. Doszedł też system LED podświetlenia wnęki która będzie w suficie akustycznym. Co mnie cieszy sterownik pamięta ustawienia po wyłączeniu z zasilania. Edytowano 30 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 Potrzebuje minimum 8m HDMI 2.1, czyli wychodzi że muszę kupić taki sam jak Ty. Brałeś ten sam co na poprzedniej stronie zalinkowałeś? Ile wyszło z przesyłką? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 30 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2021 (edytowany) Tenże sam. 68,55 USD z przesyłką i haraczem. Wychodzi 267zł. U nas taki sam bez przesyłki widzę za 480:-) Edytowano 30 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts