monrox25@wp.pl Napisano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2021 Witam posiadam jak wyżej wymieniłem dwie kolumny altus 110 razem z cała wieżą z diory sprzęt generalnie sie sprawuje dobrze ale chciałbym z niego wydobyć 110% i mój problem polega na tym że dźwięk generalnie niskie tony na środku pokoju zanikają a w rogach są najbardziej wyraźne i zdaje sobie sprawę że to nie wina samych kolumn a akustyki pytanie czym by zaradzić na ten akustyczny problem jestem otwarty na każdą sugestie :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 (edytowany) Kup inne kolumny, serio. 😁 A zestaw sprzedaj koledze, co ma problem z sąsiadami. Sąsiedni temat. Pozdrawiam Edytowano 16 sierpnia 2021 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 26 września 2021 Udostępnij Napisano 26 września 2021 Dnia 12.08.2021 o 19:39, monrox25@wp.pl napisał: Witam posiadam jak wyżej wymieniłem dwie kolumny altus 110 razem z cała wieżą z diory sprzęt generalnie sie sprawuje dobrze ale chciałbym z niego wydobyć 110% i mój problem polega na tym że dźwięk generalnie niskie tony na środku pokoju zanikają a w rogach są najbardziej wyraźne i zdaje sobie sprawę że to nie wina samych kolumn a akustyki pytanie czym by zaradzić na ten akustyczny problem jestem otwarty na każdą sugestie :) Możesz wrzucić rysunek/zdjęcia pokoju i ustawienia kolumn z wymiarami? Faktycznie jak pisze kolega wyżej Altusy mają swoje mankamenty i do rewelacyjnych nie należą, ale może coś da się zaradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts