1Ender Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 (edytowany) Witam! Ponieważ podobny temat istnieje, ale w dziale lampa, a szukam raczej tranzystora, więc to miejsce wydaje się bardziej odpowiednie. Podobny temat założyłem na sąsiednim forum. Jak w temacie, poszukuję przedwzmacniacza lub selektora wejść. 1) Budżet około 1000 zł, +-200 zł max. 2) Źródło po cyfrze, dac Nostromo 4. 3) Dźwięk w miarę liniowy, w miarę neutralnie, dół lekko dociążony, szybki bez buły. 5) Minimum 3 wejścia liniowe Propozycje: 1) Khozmo nowy bez potka, 3 wejścia - 600 zł 2) Rotel RC 980 - 700 zł 3) Yamaha C45 - 1000 zł 2 i 3 używane. Oczywiście jak ktoś ma inne propozycje to chętnie się zapoznam. @tomek4446, Ty miałeś pre Yamahy. Napisz coś proszę. Zapraszam do dyskusji! Pozdrawiam Edytowano 15 sierpnia 2021 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Widzę, że są ciekawsze tematy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i dziękuję za aktywny udział. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Widocznie na tym forum jest brak takiego kogoś jak McGyver. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 McGayver poleca diy.. Ja chciałem coś z gotowców. Do 1200 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts