Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam wszystkim, przychodzę do was z zapytaniem jaki zestaw do 1500zł , ostatecznie 2 tyś  , lecz wolałbym tą pierwszą wartość ;), Jakk wzmak + 2 Kolumny podłogowe. Pokój to ok 25m  i dalej jest drugi pokój nie są one oddzielone , są wypełnionr meblami itp.  Nie wiem czy Dac potrzebny to już wy mi doradzicie, Zestaw ma służyć do donowego ^Połupania^ ma mieć solidny bas , do  piosenek techno, rap .

Napisano

Cześć,

Biorąc pod uwagę wolnostojące kolumny zerknij na Pure Accoustic Nova 6. Są to kolumny, które zniosą jak to ująłeś "łupanie" ;) 

Możesz je podłączyć pod np: Yamaha R-s202D lub Piooner SX-10AE.

Ewentualnie SMSL Q5 Pro + Polk Audio T50 

Solidny bas da Ci subwoofer Magnat 302A

Piotr

Napisano (edytowany)

Super , zerkne sobie , w grę wchodzą oczywiście używki , więc pewnie coś lepszego uda się kupić niż nowe w tej kasie.

Ew. Podstawkowe kolumny też mogą być 

Edytowano przez Jakub Głos
Napisano

Super , zerkne sobie , w grę wchodzą oczywiście używki , więc pewnie coś lepszego uda się kupić niż nowe w tej kasie.

Edit;Obejrzałem co mi podesłałeś , czym się rózni ten pionner od yamahy , bo na allegro są wlasnie zestawy z owymi głośnikami pure acoustic 6 , powiedż mi jeszcze jakie okablowanie jest potrzebne bo nie dołączają do kolimn

Napisano

Dołóż trochę i dostaniesz dobry zestaw do łupania, basów Ci nie zabraknie. Będziesz zachwycony zejściem niskich tonów. Napisz do mnie priv w tej sprawie jak jesteś zainteresowany. Koniecznie podaj email to podeślę zdjęcia. 

Pozdrawiam 

Napisano
8 godzin temu, 1Ender napisał:

Dołóż trochę i dostaniesz dobry zestaw do łupania, basów Ci nie zabraknie. Będziesz zachwycony zejściem niskich tonów. Napisz do mnie priv w tej sprawie jak jesteś zainteresowany. Koniecznie podaj email to podeślę zdjęcia. 

Pozdrawiam 

Spoko, napisałem i czekam  ;)

Napisano

Absolutnie w tej cenie nie pakuj się w nic nowego. Kupujesz sprzet najniższej, słabej jakości i klasy dźwiękowej.

Tylko używany sprzęt. Dostaniesz fajne mocne kolumny jak Klipsch F2 albo Mission M34i i do tego wydajny wzmacniacz Harman , Denon PMA 860, Yamaha AX 700 czy Marantz PM 80.

Piotr

Napisano
2 godziny temu, S4Home napisał:

Absolutnie w tej cenie nie pakuj się w nic nowego. Kupujesz sprzet najniższej, słabej jakości i klasy dźwiękowej.

Tylko używany sprzęt. Dostaniesz fajne mocne kolumny jak Klipsch F2 albo Mission M34i i do tego wydajny wzmacniacz Harman , Denon PMA 860, Yamaha AX 700 czy Marantz PM 80.

Piotr

Napisałem priv ;)