ratriczek Napisano 10 września 2021 Napisano 10 września 2021 Cześć wszystkim, Poszukuję jakiegoś amplitunera pod telewizor. Było Sony str-dh810, ale wyzionął ducha (podobno poleciała hybryda). Głównie filmy, rzadko jakaś muzyka jest słuchana. Potrzebuję tak naprawdę jedno wejście i jedno wyjście hdmi, jedne cinche pod cd i to tyle. Internet pod radia i spotify jak będzie to fajnie, ale nie jest must have. No i żeby miał sterowanie po hdmi (cec), ale domyślam się, że każdy to ma. Głośniki, które mam to: Jamo S 506 + S 502 + S 500 CEN + sub S 250 Z uwagi na ograniczony budżet chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł? Czy od razu mam zwiększać budżet i zaglądać głębiej do kieszeni. Dzięki Odpisz, cytując
LukaszWawa Napisano 11 września 2021 Napisano 11 września 2021 Dnia 10.09.2021 o 10:06, ratriczek napisał: Cześć wszystkim, Poszukuję jakiegoś amplitunera pod telewizor. Było Sony str-dh810, ale wyzionął ducha (podobno poleciała hybryda). Głównie filmy, rzadko jakaś muzyka jest słuchana. Potrzebuję tak naprawdę jedno wejście i jedno wyjście hdmi, jedne cinche pod cd i to tyle. Internet pod radia i spotify jak będzie to fajnie, ale nie jest must have. No i żeby miał sterowanie po hdmi (cec), ale domyślam się, że każdy to ma. Głośniki, które mam to: Jamo S 506 + S 502 + S 500 CEN + sub S 250 Z uwagi na ograniczony budżet chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł? Czy od razu mam zwiększać budżet i zaglądać głębiej do kieszeni. Dzięki Zobacz dział Sprzedam, mam tam sprzęt, który spełnia Twoje wymagania. Denon AVR-2311 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 13 września 2021 Napisano 13 września 2021 W tej cenie tylko używany. I to nie będzie raczej nowy amplituner. Moim zdaniem kluczowe przy wyborze będzie tutaj nie model a gdzie go kupisz. Aby był to solidny komis albo ktoś z forum kto da Ci chociaż gwarancję rozruchową. Piotr Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 13 września 2021 Napisano 13 września 2021 Cześć, Dnia 10.09.2021 o 10:06, ratriczek napisał: chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł? bez problemu znajdziesz. Zerknij na dział sprzedam na forum lub w internecie na stronie z ogłoszeniami lokalnymi. Czasami można znaleźć amplituner jeszcze z gwarancją Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts