Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć wszystkim,

Poszukuję jakiegoś amplitunera pod telewizor. Było Sony str-dh810, ale wyzionął ducha (podobno poleciała hybryda).
Głównie filmy, rzadko jakaś muzyka jest słuchana.

Potrzebuję tak naprawdę jedno wejście i jedno wyjście hdmi, jedne cinche pod cd i to tyle. Internet pod radia i spotify jak będzie to fajnie, ale nie jest must have.
No i żeby miał sterowanie po hdmi (cec), ale domyślam się, że każdy to ma.

Głośniki, które mam to:  Jamo S 506 + S 502 + S 500 CEN + sub S 250

Z uwagi na ograniczony budżet chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł? Czy od razu mam zwiększać budżet i zaglądać głębiej do kieszeni.

Dzięki

Napisano
Dnia 10.09.2021 o 10:06, ratriczek napisał:

Cześć wszystkim,

Poszukuję jakiegoś amplitunera pod telewizor. Było Sony str-dh810, ale wyzionął ducha (podobno poleciała hybryda).
Głównie filmy, rzadko jakaś muzyka jest słuchana.

Potrzebuję tak naprawdę jedno wejście i jedno wyjście hdmi, jedne cinche pod cd i to tyle. Internet pod radia i spotify jak będzie to fajnie, ale nie jest must have.
No i żeby miał sterowanie po hdmi (cec), ale domyślam się, że każdy to ma.

Głośniki, które mam to:  Jamo S 506 + S 502 + S 500 CEN + sub S 250

Z uwagi na ograniczony budżet chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł? Czy od razu mam zwiększać budżet i zaglądać głębiej do kieszeni.

Dzięki

Zobacz dział Sprzedam, mam tam sprzęt, który spełnia Twoje wymagania. Denon AVR-2311

Napisano

W tej cenie tylko używany.

I to nie będzie raczej nowy amplituner.

Moim zdaniem kluczowe przy wyborze będzie tutaj nie model a gdzie go kupisz. Aby był to solidny komis albo ktoś z forum kto da Ci chociaż gwarancję rozruchową.

Piotr

Napisano

Cześć,

Dnia 10.09.2021 o 10:06, ratriczek napisał:

chcialbym się skupić na używkach, znajdę coś wartego uwagi do 1k zł?

bez problemu znajdziesz. Zerknij na dział sprzedam na forum lub w internecie na stronie z ogłoszeniami lokalnymi.

Czasami można znaleźć amplituner jeszcze z gwarancją ;) 

Piotr