Expat Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) Po dość udanych, samodzielnych próbach zrobienia sobie interkonektów, postanowiłem się zabrać za wykonanie zbalansowanych kabli do moich słuchawek. No i mam zagwozdkę jakiego przewodu użyć. Najbardziej odpowiadał by mi taki, jaki np. dołącza do swoich słuchawek Audeze, czyli przeplatanka widoczna na zdjęciu, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie kupić coś co się sprawdzi i nie będzie kosztowało jakichś absurdalnych pieniędzy. Słuchawki z którymi ma to grać to Sennheiser HD660s i Audeze LCD-2C. Wiem że to niszowy temat, ale może ktoś coś... Edytowano 19 września 2021 przez Expat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) Już go tu na forum proponowałem. Swoje słuchawki okablowałem tym. Jestem bardzo zadowolony. https://pl.aliexpress.com/item/33054892706.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dcYjYyt Edytowano 19 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Expat Napisano 19 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2021 O to mi chodziło Wielkie dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts