S4Home Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 6 godzin temu, Ccezar napisał: Macie może jakiś pomysł czym to może być spowodowane? Amplitunerem Harmana. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 29 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 56 minut temu, S4Home napisał: Amplitunerem Harmana. Piotr To wiem, ale pytanie czy to może być powodem jakiegoś wadliwego przewodu czy coś w tym stylu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 Coś jest nie tak z wzmacniaczem. Jak nie ma w instrukcji informacji to ja bym dzwonił do serwisu. Jak dźwiękowo Ci się podoba ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 29 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2021 6 minut temu, Tomasz S. napisał: Coś jest nie tak z wzmacniaczem. Jak nie ma w instrukcji informacji to ja bym dzwonił do serwisu. Jak dźwiękowo Ci się podoba ? Dźwiękowo z Heco mnie pasuje. Próbowałem tez z QA 3050i ale czegoś wtedy brakowało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 22 godziny temu, Tomasz S. napisał: Coś jest nie tak z wzmacniaczem. Jak nie ma w instrukcji informacji to ja bym dzwonił do serwisu. Jak dźwiękowo Ci się podoba ? No ja uważam tak samo. No chyba że mechanicznie uszkodziłeś kabel cyfrowy? Ale to bardzo mało prawdopodobne. Po prostu coś jest nie tak ze wzmacniaczem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 30 listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 Czytam też inne zagraniczne fora i z ten wzmacniacz też się komuś grzał ale ,że bardzo go lubi to sam sobie zrobił chłodzenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 30 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 24 minuty temu, Tomasz S. napisał: Czytam też inne zagraniczne fora i z ten wzmacniacz też się komuś grzał ale ,że bardzo go lubi to sam sobie zrobił chłodzenie To mnie przestraszyłeś. Zawsze mam jeszcze rękojmie. Może jednak warto zwrócić choć pasowała mi perspektywa głośników bezprzewodowych tylnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 30 listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 @Ccezar to raczej jako ciekawostka dodałem. On akurat napisał,że chce mieć ten wzmacniacz na lata i nie planuje go sprzedać dlatego sobie go tak przerobił,żeby był "dłużej żył" dodając mu więcej obrotu powietrza. Nie wiem czy u Ciebie się grzeje i jakie temperatury są normalne. A jak tam Twój ? problem dalej występuje ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 30 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 5 minut temu, Tomasz S. napisał: @Ccezar to raczej jako ciekawostka dodałem. On akurat napisał,że chce mieć ten wzmacniacz na lata i nie planuje go sprzedać dlatego sobie go tak przerobił,żeby był "dłużej żył" dodając mu więcej obrotu powietrza. Nie wiem czy u Ciebie się grzeje i jakie temperatury są normalne. A jak tam Twój ? problem dalej występuje ? Ja wyczytałem ze w pozycji pionowej mniej się chłodzi j tak zamierzam go do ściany przymocować. Prawdę mówiąc wczoraj go nie włączałem. Mam w planach napisać maila do serwisu, zobaczę co powiedzą. Czy takie objawy mogą być spowodowane przegrzewaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 Tak. Albo źle dobranymi kolumnami. Ich impedancja doprowadziła do takiego stanu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 30 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2021 16 minut temu, S4Home napisał: Tak. Albo źle dobranymi kolumnami. Ich impedancja doprowadziła do takiego stanu. Piotr Mam Heco 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 I co wybrane zostało ? Audio pro 36 tez stanowczo odradzam - za ta cenę graja poprostu słabo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 7 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 27 minut temu, robotnik napisał: I co wybrane zostało ? Audio pro 36 tez stanowczo odradzam - za ta cenę graja poprostu słabo Finalnie harman Kardon Amp plus Heco 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 @Ccezar ten problem już nie wystąpił ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ccezar Napisano 7 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 56 minut temu, Tomasz S. napisał: @Ccezar ten problem już nie wystąpił ? Serwis odpisał ze temat jest znany i najprawdopodobniej wymaga wymiany płyty głównej. Wysłałem i trzymam kciuki aby na święta mi odesłali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 7 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2021 5 godzin temu, Ccezar napisał: Finalnie harman Kardon Amp plus Heco 700 jak brzmi w stosunku do ultima 40 active ? bo sluchalem ultim i akurat dobre wrazenie zrobily - nawet nie ma co do a36 porownywac ktore wypadly blado , jak glosniczki do komputera . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 12 godzin temu, Ccezar napisał: Serwis odpisał ze temat jest znany i najprawdopodobniej wymaga wymiany płyty głównej. Wysłałem i trzymam kciuki aby na święta mi odesłali. No właśnie czyli usterka na etapie projektowania produktu. To się w Harmanie zdarzało już wcześniej. Samsung miał to zmienić. 10 godzin temu, robotnik napisał: jak brzmi w stosunku do ultima 40 active ? bo sluchalem ultim i akurat dobre wrazenie zrobily - nawet nie ma co do a36 porownywac ktore wypadly blado , jak glosniczki do komputera . Moim zdaniem zdecydowanie lepiej grają Heco. Ale jeśli jesteś po odsłuchu Teufela to co za problem sprawdzić Heco teraz? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 8 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2021 1 godzinę temu, S4Home napisał: No właśnie czyli usterka na etapie projektowania produktu. To się w Harmanie zdarzało już wcześniej. Samsung miał to zmienić. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej grają Heco. Ale jeśli jesteś po odsłuchu Teufela to co za problem sprawdzić Heco teraz? Piotr Jezeli bede decydowal sie na wzmacniacz w jakimkolwiek pomieszczeniu to pewnie poslucham heco i raczej model 1000 . Obecnie magnaty 220 monitor ale w drodze juz klipschy sixes . Te magnaty smiesznie wygladaja jak obok klipsch sw115 i sb 2000 pro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts