Kipens Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 Witam, Posiadam soundbar panasonic sc-htb254egk, czy jest możliwość podpięcia do niego (bądź pod źródło tzn. Tv?) dodatkowego głośnika anker soundcore motion +? Czy to ma w ogóle sens? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 Cześć, Raczej wątpię żeby dało się to zrobić z belką, a nawet gdyby się to udało to nie widzę w tym żadnego sensu. Pod TV może i mógłbyś podłączyć ankera ale zapewne działałby jako osobna jednostka. Co miałoby na celu sparowanie tego głośnika? Co chciałbyś uzyskać? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kipens Napisano 8 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2021 Liczyłem na większego kopa i pseudo stereo, dodatkowo mam owy głośnik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 No niestety to nie takie łatwe i nie tędy droga. Nawet gdyby się udało połączyć oba głośniki to i tak każdy z nich grałby inaczej względem drugiego (brzmienie) i mogłoby wyjść komicznie Większego kopa byś uzyskał wymieniając belkę na choćby mały zestaw stereo typu SMSL Q5 PRO i jakieś kolumny podstawkowe. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kipens Napisano 8 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2021 Dzięki za odpowiedź, soundbar wyrwałem za śmieszne 300 zł i za te cenę jest oczywiście super. Liczyłem, że może uda się pokombinować z głośnikiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 1 minutę temu, Kipens napisał: soundbar wyrwałem za śmieszne 300 zł i za te cenę jest oczywiście super to najważniejsze, że jesteś zadowolony. Gdybyś jednak kiedyś pomyślał o zmianie sprzętu lub miałbyś jakieś pytania to zapraszam do kontaktu Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 października 2021 Udostępnij Napisano 9 października 2021 Słuchałem takiego zestawu soundbar + sub. Było płasko, nijako, niskie tony były trochę mocniejsze, ale bez zejścia w niskich rejestrach. Bas tylko buczał. Był trochę pogrubiony. Czy taki efekt chcesz uzyskać? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kipens Napisano 10 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2021 Nie brzmi zachęcająco, więc chyba nie :d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 To nie będzie nawet pseudo stereo. Nie kombinuj, sprzedaj to wszystko i kup używane stereo. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts