Adrian Wójcik Napisano 8 października 2021 Napisano 8 października 2021 Witam kupiłem z wyprzedaży zestaw kina domowego SONY HT-RT3 i generalnie same głośniki ładnie grają ale sam subwoofer to tragedia charczy tak że na prawdę nie da się tego słuchać i to przy średniej głośności. Chiałem się zapytać czy takie rzeczy się naprawia jesli tak to z jakimi kosztami trzeba się liczyć a może samemu to można ogarnąć na pewno zestaw był na swój sposób katowany ponieważ był na wystawie ale chce mu dać dom Odpisz, cytując
Iron Napisano 9 października 2021 Napisano 9 października 2021 Skoro kupiłeś na wyprzedaży to gwarancję powinien mieć. Oddaj do serwisu . A jak charczy to zapewne uszkodzony membrana albo zawieszenie głośnika ,więc pewnie wymiana Odpisz, cytując
Adrian Wójcik Napisano 9 października 2021 Autor Napisano 9 października 2021 Niestety wymiana nie wchodzi w grę musiał bym wszystko odesłać na własny koszt. I dlatego pytałem czy takie rzeczy się naprawia Odpisz, cytując
Iron Napisano 9 października 2021 Napisano 9 października 2021 12 minut temu, Adrian Wójcik napisał: Niestety wymiana nie wchodzi w grę musiał bym wszystko odesłać na własny koszt. I dlatego pytałem czy takie rzeczy się naprawia Miałem na myśli wymianę głośnika przez serwis. Nie doprecyzowałem przedtem. A wysyłka do serwisu powinna powinna być na koszt gwaranta Odpisz, cytując
S4Home Napisano 11 października 2021 Napisano 11 października 2021 Pytanie czy ten typ tak ma. Po prostu go oddaj i kup coś innego. Odpisz, cytując
Recommended Posts