schabik Napisano 17 października 2021 Udostępnij Napisano 17 października 2021 Witam mam pytanie zakupiłem subwoofer i podłączyłem do Yamahy HTR 4069 i nie działa, nie wykrywa go wzmacniacz, albo ja nie umie uaktywnić tego wyjścia. pomóżcie proszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 Możliwości: 1. speaker set up - Sub dajesz na ON, teraz masz pewnie OFF 2. Odtwarzasz ścieżkę gdzie nie ma suba 3. Zrob reset amplitunera i zrób jeszcze raz kalibrację. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 (edytowany) 5 godzin temu, S4Home napisał: Możliwości: 1. speaker set up - Sub dajesz na ON, teraz masz pewnie OFF 2. Odtwarzasz ścieżkę gdzie nie ma suba 3. Zrob reset amplitunera i zrób jeszcze raz kalibrację. Piotr Jest jeszcze jedna opcja, jeśli którakolwiek z kolumn jest ustawiona jako duża (large) to sub tez nie zagra. Wtedy trzeba ustawić Extrabass ( tak to się chyba nazywa u Yamahy) Edytowano 18 października 2021 przez Iron Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schabik Napisano 18 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2021 7 godzin temu, S4Home napisał: Możliwości: 1. speaker set up - Sub dajesz na ON, teraz masz pewnie OFF 2. Odtwarzasz ścieżkę gdzie nie ma suba 3. Zrob reset amplitunera i zrób jeszcze raz kalibrację. Piotr Dzięki bardzo będę w domu to przetestuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2021 Udostępnij Napisano 19 października 2021 Daj znac. Ale to kwestia ustawień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts