Witold Bjs Napisano 21 października 2021 Udostępnij Napisano 21 października 2021 Cześć, proszę o poradę / chętnie zamienię albo kupię jakiś używany Interkonekt rca. Mam melodike i ostatnio kupiłem Nordost Blue Heaven . Nordost naprawdę mocno poprawił rozdzielczość, szczegóły / niestety jest zbyt jasny, miejscami nie naturalnie brzmi, wokale bardzo męczą. Nie nadaje się do mojego zestawu 😕. Wróciłem póki co do melodika , mniej szczegółów ale nie meczy. Szukam czegoś co będzie miało porównywalna rozdzielczość i jakość jak Nordost ale będzie mniej jasne. Ewentualnie czy można gdzieś w krk wypożyczyć kilka kabli ? Budżet w okolicach 600 zł za używkę. Może Argentum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 22 października 2021 Udostępnij Napisano 22 października 2021 Też przeglądam ogłoszenia od jakiegoś czasu. Niestety kilka firm jest podrabianych. Teraz ktoś próbuje sprzedać Nordost Odin, ewidentnie wersja z aliexpress. Twój blue Heaven z jakiego źródła? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witold Bjs Napisano 22 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2021 Odkupiłem od pierwszego właściciela, 100% oryginał / gra świetnie, ale przy moim zestawie który jest mocno detaliczny jest już przesada. Mogę pożyczyć kabelek jeżeli jest ktoś chętny z okolic krk. może ktoś coś powiedzieć na temat tego argentum ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg235 Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 (edytowany) Ostatnio słuchałem Black Rhodium Operetta. Pewnie by ci pasował, bo w porównaniu z jakimś podstawowym przewodem uzyskane brzmienie było dosyć "ciepłe" z wyrównanym pasmem bez krzykliwej góry, raczej muzykalne niż wybitnie detaliczne. Ale to kabelek za około 1800zł za nowy. Edytowano 24 listopada 2021 przez greg235 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts