Mateusz Wałęcki Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Witam mam pytanie. Do wzmacniacza Enmotiva A-2 mam podłączony Cyrus One Cast jako przedwzmacniacz z DAC i Streamer. Pytanie moje brzmi. Jaki poziom volume ustawić na Cyrusie zeby było to optymalne. czy powinienem ustawić na Emotivie stały poziom volume a głośnością sterować poprzez Cyrusa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Ale czy masz pan czas? To opuść pan pomięszczenie służbowe i doczytaj w instrukcji użytkownika: co to końcówka mocy i jak ją podłączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Wałęcki Napisano 25 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2021 Nie mam czasu i dlatego korzystam z forum aby sie dowiedziec. Nie czytam instrukcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 No to źle robisz. Post napisałeś 14 godzin temu. Przez ten czas przeczytał byś ją kilkukrotnie. A dodatkowo można było przez ten czas zrobić kilka testów odsłuchowych i przekonać się samemu . Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts