mariol Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Mam pytanie do posiadaczy cocktailaudio x45. Czy możecie uruchomić Tidal? Nie wiem dlaczego u mnie nie działa. Wpisuję login, hasło i podczas uruchamiania pojawia się komunikat: Please use your compianion app to login. Dodam tylko, że w aplikacji na smartfonie mam wpisany login z hasłem zarówno w Tidal jak i Music X neo. Może to wina softu. Mam wgrany R1533, natomiast na stronie Novatronu jako ostatni jest R1530. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 (edytowany) Nie ma związku z Coctail, tylko z naszą ostatnią korespondencją priv- masz już zrobioną migrację playlist między kontami Tidal? Edytowano 8 listopada 2021 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariol Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Tidal na innych urządzeniach działa, więc konto jest aktywne, tylko na cocktailu zwiecha. Niestety playlisty nie są zmigrowane, ale już nie zawracaj sobie tym głowy. Dziękuję za dotychczasową pomoc. Zależy mi tylko na sprawdzeniu jak działa tidal na cocktailu i czy jego funkcjonalność jest wygodna w obsłudze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts