Kamil2 Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Witam wszystkim, ktoś mi wytłumaczy a może miał taki przypadek że nie może przeprowadzić kalibracji głośników ponieważ ciągle pojawia się komunikat "nie znaleziono żadnych głośników upewnij się że mikrofon i głośniki są podłączone". Wcześniej było wszystko sprawne i działo na bi-amp po przywróceniu ustawien fabrycznych zaczęły się problemy.Sprawdzalem na 2 mikrofonach i czasami "przeprowadza" kalibrację i nie wykrywa wszystkich głośników albo ją przerywa i pojawia się taki komunikat jak wyżej.Nie mam już pomysłu co może być przyczyną?!może ktoś z was miał podobny problem?Nie posiadam już gwarancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Sprawdzałeś okablowanie, wtyczki itd? Może coś się obluźniło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil2 Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Sprawdzałem,mam wszystko na bananach,na samych przewodach też próbowałem podłączyć i również bez powodzenia.Znalazlem kilka osób które mają ten sam problem z Denonami avr 2700 i też nie mają pojęcia co może być przyczyną.Czekam na kolejny mikrofon zobaczymy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Jeśli amplituner jest na gwarancji to serwis. Rozumiem że wszystkie kolumny grają? Na przykład radio? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil2 Napisano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Tak, wszystko gra każda kolumna, gwarancji już nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 6 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2021 Być może gniazdo mikrofonu zostało zabrudzone i czasami łapie. Spróbuj parę razy wsunąć/wysunąć wtyk od mikrofonu, może nie ma poprawnego styku. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts