Skocz do zawartości

Pytanie o Tidal

Recommended Posts

Witam wszystkich 

Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość 

Pytanie moje brzmi

Zakupiłem na polskiej stronie w/w Tidal opłacam co miesiąc Master i oczywiście zajarany serwisem muzycznym postanowiłem pościągać dla siebie kilka albumów z racji ze mam trochę miejsca na moim odtwarzaczu Mp3 co bym mógł sobie słuchać offline i wszystko było pięknie dopóki po kilku dniach zorientowałem się że albumy które były ściągnięte w pierwszej kolejności widnieją w odtwarzaczu lecz do uruchomienia musze połączyć się z netem. Czy to normalne czy ja coś zle robię ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź 

To normalne. Program potrzebuje połączenia sieciowego m.in. do sprawdzenia czy nadal masz aktywną subskrypcję. Co to za odtwarzacz? Masz w nim wifi? Do takiej weryfikacji możesz udostępnić mu raz na jakiś czas połączenie ze smartfona za pomocą hotspotu osobistego.

Edytowano przez lpomis

8 godzin temu, lpomis napisał:

Nieźle! Konkret! Pochwal się z czym go łączysz i jak wrażenia :)

Witam 

Co do sprzętu to faktycznie jest super . Na początku podłączyłem go z słuchawkami Technics  EAH-T700 ale to nie było to dopiero po zakupie  Campfire Audio Andromeda 2020 i po kablu zbalansowany  powiem szczerze ze odkrywam muzykę na nowo coś nie samowitego chociaż wiem ze to i tak nie pełne możliwości jeszcze 

Nadmienie tutaj jeszcze iż nie jestem audiofilem ani jakim znawca sprzętu ale z całym sercem powiem ze gra to naprawdę wyśmienicie 

pozdrawiam  Mariusz