Mariusz Kozlowski Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 Witam wszystkich Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość Pytanie moje brzmi : Zakupiłem na polskiej stronie w/w Tidal opłacam co miesiąc Master i oczywiście zajarany serwisem muzycznym postanowiłem pościągać dla siebie kilka albumów z racji ze mam trochę miejsca na moim odtwarzaczu Mp3 co bym mógł sobie słuchać offline i wszystko było pięknie dopóki po kilku dniach zorientowałem się że albumy które były ściągnięte w pierwszej kolejności widnieją w odtwarzaczu lecz do uruchomienia musze połączyć się z netem. Czy to normalne czy ja coś zle robię ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 (edytowany) To normalne. Program potrzebuje połączenia sieciowego m.in. do sprawdzenia czy nadal masz aktywną subskrypcję. Co to za odtwarzacz? Masz w nim wifi? Do takiej weryfikacji możesz udostępnić mu raz na jakiś czas połączenie ze smartfona za pomocą hotspotu osobistego. Edytowano 15 grudnia 2021 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kozlowski Napisano 15 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 Witam Dzięki tak właśnie myślałem że to tak działa .Chociaż trochę się przestraszyłem Dzięki bardzo za szybką odpowiedź Sprzęt to Astell&Kern SP 2000 SS Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 3 godziny temu, Mariusz Kozlowski napisał: Astell&Kern SP 2000 SS Nieźle! Konkret! Pochwal się z czym go łączysz i jak wrażenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 9 godzin temu, Mariusz Kozlowski napisał: Sprzęt to Astell&Kern SP 2000 SS Kurna , nie wiedziałem , że takie cóś ktoś jeszcze robi. Gratulacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz K Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 8 godzin temu, lpomis napisał: Nieźle! Konkret! Pochwal się z czym go łączysz i jak wrażenia Witam Co do sprzętu to faktycznie jest super . Na początku podłączyłem go z słuchawkami Technics EAH-T700 ale to nie było to dopiero po zakupie Campfire Audio Andromeda 2020 i po kablu zbalansowany powiem szczerze ze odkrywam muzykę na nowo coś nie samowitego chociaż wiem ze to i tak nie pełne możliwości jeszcze Nadmienie tutaj jeszcze iż nie jestem audiofilem ani jakim znawca sprzętu ale z całym sercem powiem ze gra to naprawdę wyśmienicie pozdrawiam Mariusz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts