Arek134 Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Jak myślicie ma to sens. Dobre recenzje zbierają te kolumny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Witaj, Z Twoją Yamahą, dobry efekt możesz uzyskać z niezbyt drogimi Indiana Line Nota 550x https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/indiana-line-nota-550.html -ocieplone, grzeczne, dobrze się ich słucha. Twój wzmak ma trochę mocy, więc głośniki będą mogły sporo pokazać. Zapraszamy Cię na odsłuchy z Twoim amplitunerem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek134 Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Czytałem wiele porównań tych kolumn. I powiem szczerze że każdy bardziej pochlebnie wypowiadał się o tonsilach. Jeżeli chodzi o cenę to ten sam przedział cenowy. Przetworniki niskotonowe w tonsil premium są bardzo chwalone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 @Arek134 najlepiej jak podjedziesz gdzieś i sam to zweryfikujesz. Opinie bywają różne i często odmienne od naszych. W cenie do ok. 2k zł znajdziesz m.in. Pylon Pearl 25, STX Quant 300, wspomniane już Indiany i jeszcze kilka kolumn, które warto byłoby przesłuchać. Jeżeli jednak jesteś zdecydowany na Tonsile to my tutaj raczej nie pomożemy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Dla mnie to połączenie będzie delikatnie za jasne. Ale to kolumny które nie podrożały ostatnio znaczaco co robi z nich dobrą propozycję. Odsłuchaj u siebie w domu. Tonsil chyba daje taka możliwość. Jak nie siadzie to bedziemy szukać dalej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek134 Napisano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Dziękuję za opinię. A co waszym zadaniem ładnie by zagrało z tą yamahą. Chodzi mi o to żeby było to ciepłe przyjemne granie z fajnym basem, szczegółowe, przejrzysta góra nie klujaca w uszy. Niestety nie mam gdzie odsłuchać nie będę jeździł po 100 km. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts