ULV Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 5 minut temu, Fafniak napisał: taaak i rówież z youtube na MACu i z łaczeniem z drukarką i wieloma innymi rzeczami przestań Widzę, że dużo więcej rzeczy nie ogarniasz. Moja rada, zrób sobie porządek w sieci Lan , a dopiero potem bierz się za streaming audio itp. Bez urazy oczywiście. Zobacz sobie zdjęcie poniżej, jak zrobisz sobie coś takiego, to skończą się wszystkie twoje problemy z siecią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 A pozwolisz że wpierw wymienię router czy musze od razu to wszystko kupić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ULV Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 (edytowany) Wymieniaj sobie co chcesz, jak chcesz i kiedy chcesz. Z tym, że jakieś bierzesz się za takie rzeczy jak streaming audio, to najpierw zrób dobre podłoże pod te granie. Później nie będziesz mieć takich kwiatków jakie masz teraz. Też mam net z UPC, ich modemoroutery to nic ciekawego, dlatego mam od nich tylko modem (Chita), a cała reszta jest moja. Koszty nie wielkie a spokój gwarantowany. Edytowano 31 grudnia 2021 przez ULV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts