tomek0987 Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Witam, jakiś czas temu pozbyłem się tytułowego zestawu i przymierzam się do kupna kolejnego. W zasadzie nie wiem czego konkretnie szukam, kieruje mną po prostu chęć zmiany. Dodam również, że pomieszczenie w którym będzie znajdował się zestaw będzie miało ok, 16m. Lubię nisko schodzący bas. Jeśli ktoś zmieniał podobne stereo na inne, to proszę o komentarz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 Witaj, Zatem wiele osób ci tu nie pomoże. Skoro to wymiana dla wymiany to co mamy doradzać? Jaki masz budżet na nowy sprzęt? Co jest źródłem? Co Ci w tym systemie pasowało ? Co Ci nie pasowało? Byłeś już na jakimś odsłuchu? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2022 1 godzinę temu, S4Home napisał: Witaj, Zatem wiele osób ci tu nie pomoże. Skoro to wymiana dla wymiany to co mamy doradzać? Jaki masz budżet na nowy sprzęt? Co jest źródłem? Co Ci w tym systemie pasowało ? Co Ci nie pasowało? Byłeś już na jakimś odsłuchu? Piotr Tyle pytań, żadnych odpowiedzi 😉. Sam bardzo jestem Ciekaw co wybierzesz, bo też zaczynałem swoją przygodę od dali, z tym że zensorów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts