afri3l Napisano 8 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2022 Witam, czy znacie sklep RTVmax.pl z Łodzi? Pytam bo zaproponowali mi dobrą cenę na sprzęt ale przeczytałem kilkanaście opinie, że podobno sprowadzają sprzęt poza oficjalną dystrybucja i można pomarzyć o gwarancji. Ktoś to może potwierdzić lub zdementować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afri3l Napisano 9 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 2 godziny temu, PaVson napisał: Pytałeś na miejscu o warunki gwarancji? Jeszcze nie bo wczoraj poczytałem tę opinię a w weekend nie pracują. Ale odezwał się jeden forumowicz na priv do mnie i mówi, że faktycznie oni to z Niemiec wożą ale, że nie ma problemu z gwarancją tyle, że jest realizowana na terenie Niemiec. Z samym sklepem jutro porozmawiam jak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 9 minut temu, afri3l napisał: Z samym sklepem jutro porozmawiam jak to wygląda. Pamiętaj że przed powstaniem "problemu" wszystko brzmi bardzo ładnie i optymistycznie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 Kupiłem u nich kiedyś odtwarzacz CD CA AXC25. Miał normalną gwarancję dystrybutora - Audio Center Poland. Krótko po zakupie zmieniła mi się koncepcja systemu i zwróciłem odtwarzacz w ramach 14-dniowego terminu. Trochę się krzywili (wcale się nie dziwię), ale bez problemu dostałem zwrot pieniędzy (wraz z tym, co dopłaciłem za przedłużenie gwarancji). Ogólnie oceniam ich pozytywnie, chociaż człowiek z którym rozmawiałem przez telefon nie krył swojej irytacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts