Butler Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Tak właśnie z zrób. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Gaczewski Napisano 25 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Głośniki zamontowane 😁 dzięki za podpowiedź, bo teraz ogląda się zdecydowanie lepiej 😊 PS Nie potrzebuje ktoś Raptorów X? 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 (edytowany) Bez fotki się nie liczy Jakieś masz spostrzeżenia? Kupił byś następnym razem mniejsze/większe? Montaż bezproblemowy? Może zrobiłeś sobie porównanie w efektach atmosowych z Raptorami X na frontach vs sufitowe po bożemu? Edytowano 25 stycznia 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Gaczewski Napisano 25 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Fotka zaraz po zamontowaniu 😜 Generalnie montaż sam w sobie nie był trudny (dodam, że robiłem coś takiego pierwszy raz w życiu), ale polecam nabyć nóż do GK - bardzo ułatwia sprawę (na podorędziu miałem piłę do drewna, na szczęście dala radę). Co do wielkości, to ciężko stwierdzić - nie mam skali porównawczej, jak dla mnie są idealnie (w weekend helikoptery latały nad głową 😁) Nie montowałem Raptorów z przodu, więc nie wypowiem się w tej kwestii 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Docelowo kolumny odsuń nieco od tylnej ściany. Bedzie lepiej Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Gaczewski Napisano 26 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 13 godzin temu, S4Home napisał: Docelowo kolumny odsuń nieco od tylnej ściany. Bedzie lepiej Piotr Np. w okolice czerwonej kropki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Myślałem o przodach. Jeśli sofa stoi w tym samym miejscu docelowo to dla tyłów to za wiele nie zmieni. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts