Gumowe Ucho Napisano 18 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2022 Starcie subów do 1200zł. Ostrzyłem sobie zęby na suba Cambridge Audio SX-120 ale na papierze nie powala a nikt nie wie jak to w sumie gra. Analizując fora, na naszym rynku, ignorując ładny design (bo będzie w rogu między ścianą a kanapą mało widoczny), rozumiem, że Magnat to najlepsza jakość w tej cenie. W Niemczech widziałem białą wersję, ale u nas rozumiem niedostępna? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 18 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2022 Miałem jakąś Tage dobre parę lat temu, oddałem w błyskawicznym tempie. Stary Canton wart może z 200 zł to przy niej był szczyt muzykalności Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Zdecydowanie Magnat. W tej cenie masz większego Sub 302A a może i RS12 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 19 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 5 godzin temu, S4Home napisał: Zdecydowanie Magnat. W tej cenie masz większego Sub 302A a może i RS12 Piotr W Państwa sklepie RS12 wystawiony jest 1750 - z kolei Sub 302A nigdzie nie mogę znaleźć, tylko 202. RS8 w necie niektóre przecenione do 1060 zł. Jeżeli istnieje taka fajna oferta, to bardzo proszę o wiadomość! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Zrobimy Ci lepsza cenę. Ta na stornie jest niezaktualizowana już to zgłosiłem. Piotr 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts