seba90 Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Witam wszystkich, szukam do swojego stereo (CXA81+ Monitor Audio Bronze 500 6G) odtwarzacza z którego będę mógł słuchać niezależnie radia internetowego. Najbardziej zależy mi na: - jakości dźwięku - stabilności łącza (żeby nie zrywało) - fajnie jakby można było uruchomić bez pomocy smartfona - budżet około 1000 zł Wstępnie myślałem o używanym DENON DNP-720. pozdrawiam, Sebastian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimkr Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 DNP-720 to już bardzo archaiczny model, plusem jest za to tuner FM. Do radia internetowego dobry jest DNP-730 chociaż wymaga licencji vTuner (e czy 4 euro rocznie). Możliwa jest obsługa bez smartfona no i jest Spotify Connect , Airplay i UPnP. W DNP-800 z HEOS”em obsługa radia internetowego jest, moim zdaniem, dużo gorsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2022 Używany DNP 720 i 730 to dobry trop Widziałem tez używkę Pioneera N30. To był ciekawy fajny sprzęt musisz sprawdzić czy funkcyjnie Cie zadowala. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts