lysy Napisano 16 lutego 2022 Napisano 16 lutego 2022 9 godzin temu, pawel102bart napisał: Dziękuję za podpowiedz. Myślałem że 16m2 to takie " w sam raz " na podstawkowe MA silver100. Dedykowane są do jeszcze mniejszych pokoi? Oczywiście muszę sprawdzić sam. Sprawdź sam i ocenisz czy są wystarczające. Akurat sieć sklepów Top Hi-Fi nie ma ich w swoim asortymencie, no chyba, że ich słuchali albo ktoś był z nimi na odsłuchu u nich. 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 lutego 2022 Napisano 16 lutego 2022 15 godzin temu, pawel102bart napisał: Dziękuję za podpowiedz. Myślałem że 16m2 to takie " w sam raz " na podstawkowe MA silver100. Dedykowane są do jeszcze mniejszych pokoi? Oczywiście muszę sprawdzić sam. Pozdrawiam Dzięki. Odsłuch mysi być . Coś tam już działam w tym temacie 😉 To zależy od warunków w pomieszczeniu. Jednym w 16 metrach zagra dobrze, a drugim przeładuje basem. Dlatego zaznaczyłem powyżej abyś koniecznie to sprawdził przed zakupem w domu Odpisz, cytując
S4Home Napisano 17 lutego 2022 Napisano 17 lutego 2022 Dokładnie tak. Gdyż one swobodnie się tam odnajdą Zapraszam , wypożyczę. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts