lysy Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 9 godzin temu, pawel102bart napisał: Dziękuję za podpowiedz. Myślałem że 16m2 to takie " w sam raz " na podstawkowe MA silver100. Dedykowane są do jeszcze mniejszych pokoi? Oczywiście muszę sprawdzić sam. Sprawdź sam i ocenisz czy są wystarczające. Akurat sieć sklepów Top Hi-Fi nie ma ich w swoim asortymencie, no chyba, że ich słuchali albo ktoś był z nimi na odsłuchu u nich. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 15 godzin temu, pawel102bart napisał: Dziękuję za podpowiedz. Myślałem że 16m2 to takie " w sam raz " na podstawkowe MA silver100. Dedykowane są do jeszcze mniejszych pokoi? Oczywiście muszę sprawdzić sam. Pozdrawiam Dzięki. Odsłuch mysi być . Coś tam już działam w tym temacie 😉 To zależy od warunków w pomieszczeniu. Jednym w 16 metrach zagra dobrze, a drugim przeładuje basem. Dlatego zaznaczyłem powyżej abyś koniecznie to sprawdził przed zakupem w domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Dokładnie tak. Gdyż one swobodnie się tam odnajdą Zapraszam , wypożyczę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts