MMarek Napisano 24 listopada 2023 Napisano 24 listopada 2023 4 minuty temu, Rega napisał: Nie zaśmiecajmy watku Koledze. @Rafał S odpowiedź na PW. @MMarek przepraszam za zaśmiecanie i OT. To nie mój wątek, a więc możecie "zaśmiecać" ile dusza zapragnie 😀. Z tym Audi, to faktycznie śmiesznie, co nie zmienia faktu, że B&W robi znakomity sprzęt do nagłaśniania samochodów. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 29 listopada 2023 Napisano 29 listopada 2023 @MMarek Wiem, że lubisz śpiewające panie. Tym razem taka, która dodatkowo gra na basie (z niskim zejściem). Płyta zrealizowana trochę efekciarsko, ale ze smakiem. Jestem b. ciekaw, jak to gra u Ciebie. Oto córka Otisa Taylora - Cassie Taylor na płycie "Out of my Mind" z 2013 r. 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 29 listopada 2023 Napisano 29 listopada 2023 Dziękuję, jutro zdam relację. Dzisiaj nie chcę już denerwować sąsiadów 😀 Z Gdańska do Słupska, przysłowiowy rzut kamieniem, a więc zapraszam do odwiedzin. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 30 listopada 2023 Napisano 30 listopada 2023 @Rafał S Znakomita ta śpiewająca pani. Bas może niezbyt potężny jak na płycie Marie Bone - See The Woman. Dla mnie mogłaby być jeszcze bardziej, jak to nazwałeś efekciarska, bardziej sterylna , chociaż diamentowa kopułka robi swoje. Ale ja nie jestem audiofil, poza tym co to za audiofil posiadający tylko dwa elementy toru odsłuchowego. Moje ulubione przykłady na brzmienie to np. Enya - The Humming, a także płyty zrealizowane przez Stockfisch. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts