MMarek Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 4 minuty temu, Rega napisał: Nie zaśmiecajmy watku Koledze. @Rafał S odpowiedź na PW. @MMarek przepraszam za zaśmiecanie i OT. To nie mój wątek, a więc możecie "zaśmiecać" ile dusza zapragnie 😀. Z tym Audi, to faktycznie śmiesznie, co nie zmienia faktu, że B&W robi znakomity sprzęt do nagłaśniania samochodów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 29 listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 listopada 2023 @MMarek Wiem, że lubisz śpiewające panie. Tym razem taka, która dodatkowo gra na basie (z niskim zejściem). Płyta zrealizowana trochę efekciarsko, ale ze smakiem. Jestem b. ciekaw, jak to gra u Ciebie. Oto córka Otisa Taylora - Cassie Taylor na płycie "Out of my Mind" z 2013 r. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 29 listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 listopada 2023 Dziękuję, jutro zdam relację. Dzisiaj nie chcę już denerwować sąsiadów 😀 Z Gdańska do Słupska, przysłowiowy rzut kamieniem, a więc zapraszam do odwiedzin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 @Rafał S Znakomita ta śpiewająca pani. Bas może niezbyt potężny jak na płycie Marie Bone - See The Woman. Dla mnie mogłaby być jeszcze bardziej, jak to nazwałeś efekciarska, bardziej sterylna , chociaż diamentowa kopułka robi swoje. Ale ja nie jestem audiofil, poza tym co to za audiofil posiadający tylko dwa elementy toru odsłuchowego. Moje ulubione przykłady na brzmienie to np. Enya - The Humming, a także płyty zrealizowane przez Stockfisch. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts