S4Home Napisano 5 marca 2022 Udostępnij Napisano 5 marca 2022 To pomyśl teraz co by było gdybyś wybrał przody linii celan To tak na przyszłość :):) Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PNG1964 Napisano 5 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2022 32 minuty temu, S4Home napisał: To pomyśl teraz co by było gdybyś wybrał przody linii celan To tak na przyszłość :):) Piotr Już patrzałem ile kosztują 🤣 Swoją drogą, takie używane celany z tej serii ile mogą mieć najwięcej lat? Chodzi mi o to, żeby nie były zajechane jakby mnie naszło na zmianę 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2022 Udostępnij Napisano 7 marca 2022 hehehe no właśnie:P Celany były trochę na rynku. Ale możesz mieć roczne dojechane i 15 letnie nie. Więc wiek to nie jest wyznacznik akurat tutaj. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts