Tomasz Siarkiewicz Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 witam wszystkich serdecznie i bardzo proszę o pomoc. Chciałbym kupić zestaw stereo do pokoju w kształcie prostokąta o wymiarach 3x5 m. Zależy mi na tym, żeby sprzęt grał bardzo ciepłym, obfitym i przyjemnym dźwiękiem. Zależy mi tez na przyjemnym, miękkim i głęboko schodzącym basie. Głównie słucham rapu i popu. Mój budżet jest niewielki bo mogę przeznaczyć 1200 zł na wszystko. Jestescie w stanie mi coś doradzić? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 Masz za duże oczekiwania i za mały budżet. Nawet na używane. Dozbieraj i wróć Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 (edytowany) 17 godzin temu, Tomasz Siarkiewicz napisał: witam wszystkich serdecznie i bardzo proszę o pomoc. Chciałbym kupić zestaw stereo do pokoju w kształcie prostokąta o wymiarach 3x5 m. Zależy mi na tym, żeby sprzęt grał bardzo ciepłym, obfitym i przyjemnym dźwiękiem. Zależy mi tez na przyjemnym, miękkim i głęboko schodzącym basie. Głównie słucham rapu i popu. Mój budżet jest niewielki bo mogę przeznaczyć 1200 zł na wszystko. Jestescie w stanie mi coś doradzić? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Używany wzmacniacz grający wg oczekiwań to od 1000 zł w górę. Kolumny od 800 zł w górę. To takie minimum. Dobre źródło też kosztuje... Pozdrawiam Edytowano 25 marca 2022 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts