TAtomicus Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 W internecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 29 minut temu, Chilli napisał: 78???? Przepraszam, ale gdzie Kolega takie informacje znalazł? W produkowanych wspolczesnie Technicsach jest dostepna, choc ukryta predkosc 78, nalezy nacisnac przyciski 33 i 45 jednoczesnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 12 godzin temu, TAtomicus napisał: W internecie. Super, wiele to wyjaśniło. 12 godzin temu, Sipo napisał: W produkowanych wspolczesnie Technicsach jest dostepna, choc ukryta predkosc 78, nalezy nacisnac przyciski 33 i 45 jednoczesnie. Dziękuję🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 13 godzin temu, Sipo napisał: W produkowanych wspolczesnie Technicsach jest dostepna, choc ukryta predkosc 78, nalezy nacisnac przyciski 33 i 45 jednoczesnie. Nie wiedziałem, bardzo przydatne info. Sam nie mam Technicsa ale wiedzy nigdy za wiele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 15 godzin temu, Sipo napisał: W produkowanych wspolczesnie Technicsach jest dostepna, choc ukryta predkosc 78, nalezy nacisnac przyciski 33 i 45 jednoczesnie. Ja wyczytałem, że w starych Technicsach było podobnie. Nie wiem tylko, w jakich modelach. Czy na tym forum nie ma właścicieli takich Technicsów, którzy mogliby to potwierdzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 SL1210 33 1/3, 45, 78. O więcej pytaj innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 23 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2023 Też drożyzna, niestety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts