D-Art Napisano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2022 Cześć! Interesuje mnie jak w tytule HDMI Audio Extraktor. Chcę wyodrębnić bezstratny cyfrowy sygnał stereo z Apple TV i doprowadzić go do daca. Nie wiem tylko, czy taki sygnał będzie dobrej jakości, czy jest jakieś urządzenie tego typu, które warto zakupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2022 używam takiego do Chromecasta Video i działa bez zarzutu. Nie widzę różnicy w dźwięku porównując do Chromecasta Audio. Kupiony na Ali za 40 pln. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2022 Czy orientujesz się może czy na HDMI OUT zostaje sygnał nie naruszony taki jaki na HDMI wchodzi? Mam tu na myśli dźwięk HD? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D-Art Napisano 4 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2022 3 godziny temu, Józef Herczek napisał: używam takiego do Chromecasta Video i działa bez zarzutu. Nie widzę różnicy w dźwięku porównując do Chromecasta Audio. Kupiony na Ali za 40 pln. Dzięki za info. A jakiego sprzętu używasz do muzyki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2022 Tego extraktora używam tylko do zestawu zewnętrznego na tarasie. Smsl q5 + JBL Control 29. 2 godziny temu, S4Home napisał: Czy orientujesz się może czy na HDMI OUT zostaje sygnał nie naruszony taki jaki na HDMI wchodzi? Mam tu na myśli dźwięk HD? Piotr Niestety HDMI na wyjściu nie sprawdzałem, zależało mi tylko na wyjściu SPDIF out. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts