Skocz do zawartości

Audiolab 6000a play + Polk Audio Reserve R200

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, S4Home napisał:

Czy on spełnia Twoje oczekiwania jak nie to będziemy wymieniać

Jakieś małe nieporozumienie, bo kupiłem zestaw od @Q21.

Zestaw już zmontowany i jestem zadowolony.

Bez suba rzeczywiście brakowało by dołu. Góra brzmi lepiej w moim salonie niż podczas odłuchu, gdzie troszkę bardziej się wyróżniała.

Chciałbym wszystkim udzielającym się w wątku serdecznie podziękować.

Pozdrawiam

PXL_20220428_134734489.jpg

Napisano
3 godziny temu, sord napisał:

Zestaw już zmontowany i jestem zadowolony.

Elegancko, to najważniejsze. Teraz najlepsze co możesz zrobić to wylogować się z forum, nie kombinować, nie czytać, cieszyć muzyką i nigdy tu nie wracać ;)

Napisano
26 minut temu, lpomis napisał:

Elegancko, to najważniejsze. Teraz najlepsze co możesz zrobić to wylogować się z forum, nie kombinować, nie czytać, cieszyć muzyką i nigdy tu nie wracać ;)

Rzeczywiście po złożeniu wszyskiego w całość, żona nie narzeka, a to najważniejsze 🙂

Lata imprezowe mam już za sobą, więc bardzo podoba mi się to, że słuchając cicho muzykę, nie umyka mi żaden szczegół.

Napisano
15 godzin temu, sord napisał:

Jakieś małe nieporozumienie, bo kupiłem zestaw od @Q21.

Tak, wiem. Nie o to chodziło ale już nie istotne. Dobrze że jesteś zadowolony :)

12 godzin temu, lpomis napisał:

Agree

Piotr

Napisano
17 godzin temu, lpomis napisał:

100% racji ! Inaczej będziesz szukał dziury w całym i zmieniał sprzęty ze stratą ( i często bez sensu ;) )