DENON AVR X1200W Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Mam Denona AVR-x1200w. Po zmianie routera WiFi denon nie jest w stanie połączyć się z internetem. Łączy się z routerem lecz jest brak dostępu do internetu. Odseparowałem osobno pasma 2.4 i 5gh i na żadnym nie funkcjonuje. Tak podstawowe sprawy jak hasła , adresy jest ok. Natomiast widocznie nie lubi się z routerem. Router HUAWEI B818-263 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 Ustawienia sieciowe to temat rzeka. Skoro hasła, adresy itp. masz ogarnięte, to może spróbuj na próbę kablowo skrętką połączyć? DHCP masz włączone? Konfliktu adresów z innym urządzeniem nie masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 No włąsnie. Czy wymieniałeś tylko ruter czy coś na nim ustawiałeś? Wpisywałeś na stałe jakieś ustawienia? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENON AVR X1200W Napisano 25 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 Tak. Zmieniałem router. Ustawień nie dotykałem zostały fabryczne . Na kablu oczywiście działa. Przypuszczam , że zostanę przy kablu jak doradzacie bo nie dojdę do tego co jest nie tak. Ogólnie dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts