marcin d Napisano 7 marca 2009 Udostępnij Napisano 7 marca 2009 Witam,Proszę o opinię odnośnie sprzętu Primare I21 z odtwarzaczem CD 21 (Primare).Jakie do tego kolumny złożyć aby było dobre brzmienie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 25 marca 2009 Udostępnij Napisano 25 marca 2009 Witam!Źle sformułowane pytanie. Brakuje sporo ważnych szczegółów.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 25 marca 2009 Udostępnij Napisano 25 marca 2009 Zdaje się,że Red. Wojciech Pacuła testował ten zestaw i jest recenzja na highfidelity.pl . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 25 marca 2009 Udostępnij Napisano 25 marca 2009 Ha! Uderz w klawiaturę, a Fono forumowicz się odezwie! Witam Kolegę! Tak działa potęga odgrzanego kotleta (tematu)! A już myślałem, że stara gwardia "odejszła" do lamusa.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 25 marca 2009 Udostępnij Napisano 25 marca 2009 waldek komletnie nie rozumiem twojego posta... O_o ? jakbys cos mial do kolegi fono .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 26 marca 2009 Udostępnij Napisano 26 marca 2009 Waldek,parę uwag do Twojej ostatniej wypowiedzi:1. Odzywasz sie po 18 dniach od wypowiedzi poprzednika - więc kto tak właściwie "odgrzewa temat"???2. Napisałeś "Źle sformułowane pytanie. Brakuje sporo ważnych szczegółów."W takim razie może rozwiń to pytanie: jakich szczegółów brakuje? Napisałeś krótki i złośliwy post i jesteś z tego dumny?Wyjaśniam - to było pytanie, na które nie oczekuję odpowiedzi.3. Twoja uwaga do Fono Mastera "Uderz w klawiaturę, a Fono forumowicz się odezwie! Witam Kolegę! Tak działa potęga odgrzanego kotleta (tematu)! A już myślałem, że stara gwardia "odejszła" do lamusa."była wybitnie nie na miejscu! Z tego typu złośliwymi uwagami możesz spotkać się na innym Forum (początek nazwy ten sam ), ale na AUDIO raczej się ich nie spotyka! 4. Krótko: jeszcze raz odzywka w tym stylu i będziesz miał urlop na Forum!marcin dNapisz odpowiedź na parę pytań:- szukasz nowego sprzętu, czy może być używany?- ile możesz wydać na ten cel?- kolumny podłogowe czy podstawkowe?- na jakiej powierzchni mają grać?- jakiej muzyki słuchasz?Dopiero jak podasz te informacje możesz liczyć na odpowiedzi (chyba, że ktoś się nagle wyrwie - niebadane są wyroki losu )Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 26 marca 2009 Udostępnij Napisano 26 marca 2009 Ja się nie obraziłem ,chociaż przyznam,ze na tym Forum w porównaniu do innych,gdzie też się czasem udzielam , jest bardziej merytoryczne i spokojnie.Mógłbym coś napisać o Primare bo byłem przez dwa lata posiadaczem wzmaka i CD-ka z serii 30 ,ale jak wspomniał wyżej RoRo ,kolega ,którypytał ,powinien bardziej sprecyzowac pytanie i okreslić warunki w jakich zamierza użytkować sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothian Napisano 27 marca 2009 Udostępnij Napisano 27 marca 2009 Tak szczerze powiedziawszy Primare to sprzęt wysokiej klasy i bez problemów zagra z nim większość oferowanych głośników. Ważne jest, żeby posłuchać kilku zestawów i wyrobić sobie jakieś zdanie co do wymagań albo sprecyzować jaki dźwięk Cię interesuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 27 marca 2009 Udostępnij Napisano 27 marca 2009 Jaki masz IC ? masz już kable głośnikowe ? jaki rodzaj muzyki słuchasz ? pomieszczenie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 4 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2009 Witam!Chyba się nie zrozumieliśmy. Nic do nikogo nie mam, a bardzo mnie ucieszyło, że po okresie bicia postowych rekordów przez nowo przybyłych, odezwał się stały bywalec. Chyba ciut przewrażliwieni jesteśmy, kolego RoRo. Gdybym miał coś do szanownego Fono, napisał bym mu prywatną wiadomość. Nie mam do nikogo uprzedzeń, głupotę staram się ignorować, "urlopu" się nie boję z powodu braku czasu.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts