Fantomas Napisano 19 lipca 2022 Autor Napisano 19 lipca 2022 DENON - grzeję. Na pewno mniejsza rozdzielczość na basie i muzykalność w średnicy. Bas obszerny, góra detaliczna, słodziej syczy. To nie ta klasa muzykalności co MA 1000 ale warto posłuchać. cxa przerabiałem, nie chcę. Temat zbliża się do końca, jeżeli to nie koniec . Z Silver 500 jestem zadowolony 😀 Przyjęły się ! Odpisz, cytując
lysy Napisano 19 lipca 2022 Napisano 19 lipca 2022 15 godzin temu, Fantomas napisał: Kolumny są wygrzane. Pojawiła się góra. Nie jest to jakiś majstersztyk ale jest dużo jaśniej. Wreszcie jakieś pozytywne wiadomości. 6 minut temu, Fantomas napisał: Z Silver 500 jestem zadowolony 😀 Przyjęły się ! Zapraszamy do klubu Monitor Audio 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 21 lipca 2022 Napisano 21 lipca 2022 Z Silver 500 to aż prosi się słuchać na tym MA 1000 Piotr Odpisz, cytując
S4Home Napisano 21 lipca 2022 Napisano 21 lipca 2022 No i rewelacja! Domyślam się, że stałeś się po prostu użytkownikiem systemu, z którym zostaniesz przez dłuższy czas skoro już Silvery się przyjęły 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts