Fantomas Napisano 19 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 DENON - grzeję. Na pewno mniejsza rozdzielczość na basie i muzykalność w średnicy. Bas obszerny, góra detaliczna, słodziej syczy. To nie ta klasa muzykalności co MA 1000 ale warto posłuchać. cxa przerabiałem, nie chcę. Temat zbliża się do końca, jeżeli to nie koniec . Z Silver 500 jestem zadowolony 😀 Przyjęły się ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 15 godzin temu, Fantomas napisał: Kolumny są wygrzane. Pojawiła się góra. Nie jest to jakiś majstersztyk ale jest dużo jaśniej. Wreszcie jakieś pozytywne wiadomości. 6 minut temu, Fantomas napisał: Z Silver 500 jestem zadowolony 😀 Przyjęły się ! Zapraszamy do klubu Monitor Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 Z Silver 500 to aż prosi się słuchać na tym MA 1000 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 No i rewelacja! Domyślam się, że stałeś się po prostu użytkownikiem systemu, z którym zostaniesz przez dłuższy czas skoro już Silvery się przyjęły 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts