Droid2014 Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Hej, przyszedł czas na zakup nowych słuchawek. Chciałbym żeby wrażeni z oglądana filmów i słuchania muzyki były dobre jak i pozycjonowanie przeciwnika w grach typu valorant chociażby (dotychczas używałem hyperx cloud alpha). Lubię dźwięk na planie 'lekkiej' litery 'V'. Budżet to 1k zł na słuchawki i kartę do nich. A i chciałbym żeby były one zamknięte. Wyprzedzając możliwe pytania, niestety, ale mieszkam z kilkoma osobami i nie mogę sobie póki co pozwolić na otwarte konstrukcje. Proszę o pomoc, bo chciałbym wybrać jak najlepiej, a na innych forach dość niechętnie pomagają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Cześć, szukasz słuchawek z mikrofonem czy mogą być bez? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Myślę ze z połączenia Beyerdynamic Dt 770 Pro + iFi Audio ZEN Air DAC powinieneś być zadowolony . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Droid2014 Napisano 28 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2022 1 godzinę temu, rms.pl napisał: Cześć, szukasz słuchawek z mikrofonem czy mogą być bez? oczywiście bez mikrofonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Jak bez mikrofonu, to polecam oprócz Beyerdynamic DT770, zwrócić uwagę na model M40x od Audio Technica, grające stylem V, podbity dół i góra, ale jeszcze w granicach rozsądku, gdzie model ATH-M50x ma jeszcze wyraźniejszą, bezpośrednią górę, które preferują granie z mocno podbitą górą pasma, a momentami nawet ostrą. Do wysterowanie słuchawek też polecam iFi ZEN Air DAC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Z mojej strony Beyerdynamic DT770 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil_ Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 a którą wersje (Ohm) Beyerdynamic Dt 770 Pro najlepiej wziąć do iFi Audio ZEN Air DAC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Im głośniej chcesz słuchać, tym niższą impedancję tych słuchawek wybierasz. Poza tym taki wybór to głównie kwestia własnych preferencji. Osobiście wersje 250 ohm bym sobie darował z iFi Audio ZEN Air DAC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts