Rokownik Napisano 21 marca 2025 Napisano 21 marca 2025 Epikore 7 Czy ktoś z szanownych miał możliwość posłuchać? Wiem, że chyba 9 lub 11 grały na Audio Show. Ktoś się podzieli opinią? Odpisz, cytując
Xymox x Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jest tu Ktoś,kto słuchał lub ma Dali Rubikore 6?🤔 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Ja słuchałem niedawno 6 i 8 ki w salonie. Odpisz, cytując
Xymox x Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W jakim systemie i jakie były rózynice? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Krotka wizyta, bo nie planowana. Sluchalem Dali Sonik ( kurcze zapomniałem numeru modelu) stojące, ściana za nimi drewno, z przodu sporo miejsca, Katie Melua Piece by piece. Naprawdę duzo basu, myślałem ze suba podłączyli. Fajnie brzmia, choć trochę temu basowi by sie kontroli przydało. Dali Rubikore 6 ( cena około 5 tysięcy euro), ten sam utwor, znacznie lepsza kontrola nad tym basem, bardzo przyjemny dźwięk. Model 8, do tej kontroli nad basem i przyjemnego ogólnie dzwieku, dodać trzeba ze jakby ten dźwięk bardziej otwarty był, może ze scena sie powiększyła. Plus wykończenie bardzo ładne. Odpisz, cytując
Xymox x Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A góra z szustek nie była męcząca? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie, z tego co pamietam jedynie te Sonik, mialy maly problem z konrola niskich, gora w zadnych z nich nie meczyla. A zakladam ze bym zauwazyl, bo tez nie lubie jak gora sie wybija za bardzo. W takim krotkim, nie zaplanowanym odsluchu, tylko to co napisalem. Planujesz zakup? Odpisz, cytując
Recommended Posts