Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Panowie, sprzedałem Naima który był połączony z Dali Rubicore 2. Szukam teraz najlepszej opcji wzmacniacza 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 35 minut temu, Mprezi napisał: Panowie, sprzedałem Naima który był połączony z Dali Rubicore 2. Szukam teraz najlepszej opcji wzmacniacza A ile byś nie chciał wydać? 😁 i czy tylko integra wchodzi w grę? Odpisz, cytując
cymes Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 58 minut temu, Mprezi napisał: Szukam teraz najlepszej opcji wzmacniacza Jak chcesz się zapoznać z brzmieniem Teac masz integrę AX, oczywiście ma swoje ograniczenia do dzielonki. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 1 godzinę temu, Mprezi napisał: Panowie, sprzedałem Naima który był połączony z Dali Rubicore 2. Szukam teraz najlepszej opcji wzmacniacza Najlepszej to nie możemy podać, bo to będzie od Ciebie zależało, czy Ci sie spodoba. Moze kilka firm, dla przykladu Cambridge Audio CXA81, jesli z drugiej ręki to Gato Audio DIA250s, podobno Atoll są dobre. Odpisz, cytując
Recommended Posts