pjasio253 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Witam Posiadam w sypialni miniwieżę, która może odtwarzać muzykę po bluetooth z zewnętrznego źródła. W związku z tym w drugim pokoju chciałbym postawić Rpi3 z podpiętym dyskiem na którym mam swoję zasoby muzyczne i poprzez bluetooth chciałbym udostępnić je właśnie w sypialni. Oczywiście fajnie byłoby móc też sterować Rpi z poziomu apki w telefonie. Czy ma to szansę w ogóle zaistnieć? Jeśli tak, to czy mogę prosić o jakieś wskazówki, zródła wiedzy, artykuły itp. gdzie mogę szukać pomocy w tym temacie? Z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Raczej nie. Bo odległość dla BT będzie za duża. Co to za mini wieża. Bo może mógłbyś to przesłać po sieci? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjasio253 Napisano 30 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Z odległością nie powinno być problemu, bo to za ścianą (jakieś 4 metry odległości). A ta straszna "wieża" to Panasonic SC-HC55. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts