przybysz123 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Witam Posiadam Amplituner Pioneer VSX-531-K oraz telewizor samsung i dekoder z cyfrowego polsatu, miałem podłączone to tak dekoder-hdmi do HDMI In w amplitunerze Z amplitunera HDMI OUT do telewizora. słyszałem że tak nie może być to podłączone i jak powinno to się podłączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 54 minuty temu, przybysz123 napisał: słyszałem że tak nie może być to podłączone i jak powinno to się podłączyć kto Ci powiedział, że tak to nie powinno być podłączone? To co zrobiłeś jest jak najbardziej prawidłowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 (edytowany) Jak słyszałeś że to złe podłączenie, to nie słuchaj tego kogoś więcej. Wszystkie źródła powinny być podpięte pod wejścia amplitunera, do jego wyjścia telewizor. Są wyjątki kiedy korzystniej podłączyć źródła bezpośrednio pod TV, ale dekoder do nich nie należy. Edytowano 30 maja 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts